Druhý atletický tábor srpen 2022

V srpnu jsme se sešli v sestavě 11 dětí a já :-) Na programu byly opět sportovní aktivity všeho druhu. První dva dny se nám počasí snažilo zkazit plány a dobrou náladu, což se ovšem nepodařilo! V druhé polovině týdne bylo již polojasno, teploty tak akorát na sport, zábavu a koupání.

Navštívili jsme plavecký bazén v České Lípě, minizoo v obci Bezděz - Dvůr (doporučuji navštívit s celou rodinou, k vidění jsou tam zvířata, která v jiných ZOO nenajdete!!), vyrazili jsme na celodenní výlet do Mšena, kde jsme opět měli možnost navštívit lezeckou stěnu, za což Sokolům velmi děkuji! Nádherné, leč studené koupání v Mšenských lázních prostě nemělo chybu. 

Sport zábava a dobré jídlo

Jako výborný nápad, se ukázalo to, že děti měly s sebou kola. Snadno jsme se tak pohybovali po Doksech a okolí. Takto jsme za pár minut byli od školy v lese, kde pro nás Toník Synek z OK Doksy opět připravil orientační trénink, který děti naprosto nadchnul! Na kole jsme se také rychle dopravili do areálu Termit - tam děti absolvovaly duatlonové závody - běh / kolo a k jezeru, kde si užily koupání a minigolf na hlavní pláži.

Jako vždy jsme měli zázemí na atletické dráze u ZŠ Doksy, kterou jsme využívali k tréninkům na závody, které jsou již za dveřmi! O přísun energie se postaraly kuchařky ze ZŠ Doksy, jídlo bylo opravdu výborné!

 

 
Úvodní stránka       Novinky       Kontakt       Napište nám